Cviklová omeleta

 


Omeleta je veľmi rýchle a chutné jedlo hlavne na večeru. Sladkosť červenej repy sa skvelo dopĺňa so slanou chuťou syra Pecorino.

Potrebujeme: 2 uvarené cvikly, 1 červenú cibuľu, lyžicu masla ghee, 4 vajcia, čierne korenie, soľ, ovčí syr Pecorino

Príprava: V panvici si rozohrejeme ghee na ktorom orestujeme na pásiky nakrájanú cibuľu. Cibuľový základ zalejeme rozšľahanými vajíčkami na ktoré naukladáme na plátky nakrájanú cviklu. Okoreníme a mierne osolíme. Na miernom plameni varíme prikryté 10 minút. Hotovú omeletu preklopíme na tanier a ozdobíme hoblinami syra.




Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Kôprová omáčka s pečeným zemiakom

Bublanina

Slivkovo-makový koláč