Fazuľka s údeným tofu

 



Blesková večera nie len v pracovné dni. Chutná a nenáročná na prípravu.

Potrebujeme: 350g zelenej fazuľky, údené tofu, 2 lyžice masla ghee, cibuľu, 3 strúčiky cesnaku, 2 lyžičky čierneho horčičného semienka, lyžička cukru, čili, sójovú omáčku

Príprava: Na rozohriatej panvici si rozpustíme ghee. Opražíme na ňom horčičné semienko a pridáme na menšie kocky nakrájané tofu. K opečenému tofu ďalej pridáme na pásiky nakrájanú cibuľu s cesnakom. Popražíme ešte 5 minút a základ pokropíme sójovou omáčkou. Pridáme rozdrvenú čili papričku, lyžičku cukru, soľ a zelenú fazuľku. Podlejeme troškou vody a prikryté povaríme 20 minút. Hotové jedlo podávame samostatne alebo s uvarenou jazmínovou ryžou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Kôprová omáčka s pečeným zemiakom

Bublanina

Slivkovo-makový koláč