Cviklové lievance s kozím syrom


Potrebujeme: väčšiu uvarenú cviklu, vajíčko, strúčik cesnaku, soľ, korenie, 2 lyžice psyllia, ghee, mrkvu, petržlen, rukolu, mandle

Príprava: Uvarenú cviklu nastrúhame na hrubšom strúhadle, pridáme vajíčko, pretlačený cesnak, soľ, korenie a psyllium. Zamiešame a necháme 10 minút oddýchnuť. V panvici na masle ghee lievance opečieme z oboch strán. Plnku si pripravíme rozmixovaním uvarenej mrkvy a petržlenu. Dochutíme soľou a zjemníme maslom ghee. Hotové lievance naplníme zeleninovou plnkou a ozdobíme na panvici opečeným syrom, rukolou a mandľami. Rozpis receptu je na jednu porciu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Zemiakové bóky s červenou kapustou

Slivkovo-makový koláč

Kôprová omáčka s pečeným zemiakom