Cuketový nákyp

 
Jednoduchý a chutný cuketový nákyp, ktorý sa hodí ako ľahký obed alebo večera. Jemná chuť cukety sa krásne dopĺňa s výrazným parmezánom, petržlenová vňať dodá sviežosť a muškátový oriešok štipku aromatickosti.

Potrebujeme: 200g cukety, 1 vajce, 50g parmezánu, petržlenovú vňať, soľ, čierne korenie, muškátový oriešok 

Príprava: Cuketu nastrúhame, zmiešame s vajíčkom, parmezánom a nasekanou petržlenovou vňaťou. Ochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Vložíme do formy a pečieme 20 minút pri 180 st.
 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Medovníky

Slivkovo-makový koláč

Zemiakové bóky s červenou kapustou